

طرز تهیه املت مدیترانه ای
طرز تهیه املت مدیترانه ای
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه املت مدیترانه ای
مدت زمان آمادهسازی مواد: ۱۵ دقیقه
مدت زمان پخت: ۲۰ دقیقه
مواد مورد نیاز املت مدیترانه ای برای: ۴ نفر
روغن مایع
۱ قاشق سوپخوری
ژامبون قارچ و مرغ (یا ژامبون گوشت)
۴۰۰ گرم
گوجه فرنگی (حلقه شده)
۱ عدد
تخم مرغ
۴ عدد
قارچ (اسلایس شده)
۴ عدد
فلفل دلمه ای (خلالی خردشده)
۲ عدد
نمک و فلفل
به میزان لازم
بکینگ پودر
یک دوم قاشق چایخوری
روش پخت املت مدیترانه ای :
هر ورقه ژامبون را روی سطح میز قرار داده و به وسیله کاتر گرد به قطر گوجه فرنگی ها برش بزنید.
تخم مرغ ها را داخل کاسه دیگری شکسته، نمک، فلفل، بکینگ پودر، قارچ و فلفل دلمه ای را به آن افزوده و با قاشق با هم مخلوط کنید.
تابه ای راروی حرارت قرار داده روغن را درون تابه گرم کنید. یکی در میان گوجه فرنگی و ژامبون را داخل تابه بچینید تا تابه پر شود. سپس مواد تخم مرغی را داخل تابه ریخته و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم با در بسته بگذارید تا خودش را بگیرد.
منبع : masterchefmag.com
۴s3.ir