طرز تهیه باسلوق مخصوص ارومیه
طرز تهیه باسلوق مخصوص ارومیه
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه باسلوق مخصوص ارومیه
مواد لازم برای باسلوق مخصوص ارومیه :
نشاسته (ترجیحا خانگی باشد)
یک لیوان
آب
سه لیوان
شیره انگور
۲ لیوان
گلاب
۲ قاشق غذاخوری
شکر در صورت تمایل
نصف لیوان
گردو
نصف لیوان
طرز تهیه باسلوق مخصوص ارومیه :
همه مواد را داخل قابلمه مناسب بریزید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. سپس روی شعله ملایم گاز هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسد در این مرحله شعله گاز را کم می کنید و هم بزنید تا خوب طلایی رنگ شود و به اصطلاحی سرخ شود و یک خرده هم سفتر از فرنی بعد داخل ظرف و یا قالب مورد نظر بریزید با گردو و پودر نارگیل و یا با هر چیزی که خواستید تزیین کنید.
نکاتی برای تهیه باسلوق مخصوص ارومیه :
به جای گلاب از می توانید از عرق بادرنجبو و یا بیدمشک استفاده کنید.
در صورت تمایل می توانید گردو را کم یا زیاد کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی