طرز تهیه باسلوق میوه ای
طرز تهیه باسلوق میوه ای
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه باسلوق میوه ای
مواد لازم برای باسلوق میوه ای :
ژله مورد نظر
یک بسته
شکر
یک لیوان
نشاسته
نصف لیوان
آب
یک و نیم لیوان
گلاب
دو سوم لیوان
طرز تهیه باسلوق میوه ای :
برای تهیه باسلوق میوه ای ابتدا نشاسته را با آب سرد حل می کنیم سپس شکر و بقیه مواد را ریخته کاملا مخلوط کرده روی حرارت قرار داده آرام هم میزنیم تا سفت شود و قل بزند. سپس در سینی مناسب به ضخامت یک و نیم سانتی متر می ریزیم و در یخچال به مدت ۶ تا ۷ ساعت قرار می دهیم. سپس از یخچال در آورده با چاقو برش می زنیم. و در آخر می توانیم روی آن ها را با هرچیزی مانند خلال پسته و بادام و نارگیل و ترافل … تزیین کنید.
گردآوری : بخش آشپزی بیتوته
پخت انواع کیک و شیرینیشکلات گردویی اتریشی شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی زنجبیلی بدون فرشیرینی مخصوص عید فطر در عراقشیرینی نخودچی – شیرینی عید