طرز تهیه باقلواى پاکستانى
طرز تهیه باقلواى پاکستانى
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه باقلوا پاکستانی / تزیین باقلوای پاکستانی با پسته و گردو
آماده سازی : ۹۰ دقیقهپخت : ۲۰ دقیقهمواد لازم جهت تهیه باقلواى پاکستانى :
ورمیشل پاکستانی
۲۰۰ گرم
روغن مایع
۵۰ گرم
شیر عسلی
۲۰۰ گرم
خردهاى نگینى پسته و گردو
روی هم ۲۰۰ گرم
پودر هل و دارچین ( تازه آسیاب کرده )
از هر کدام ۱ قاشق چای خوری
گلاب
۵۰ میلی لیتر
زعفران دم کرده
۲ قاشق غذا خوری
کره
۳۰ گرم
طرز تهیه باقلواى پاکستانى :ابتدا ورمیشل ها را باروغن مایع و کره کمى تفت میدهیم ( مراقب باشیم نسوزه ) سپس خردههاى گردو وپسته ، گلاب ، هل ، دارچین و زعفران را اضافه میکنیم و کمى تفت میدهیم و شیر عسل را به مواد اضافه میکنیم … کمى تفت میدهیم و از روى حرارت برمى داریم .
مواد لازم جهت تهیه باقلوای پاکستانی : ورمیشل پاکستانی
وقتى کمى خنک شد ( ولرم باشد) داخل قالبهاى مینى مافین ریخته و حداقل یک ساعت صبر میکنیم تا شکل قالب رو بگیرند . (خارج از یخچال ) بعد از اینکه باقلواها را از قالب خارج کردیم آماده است براى تزئین و نوش جان کردن …
بیشتر بخوانید: طرز تهیه باقلوا بادام
باقلوای پاکستانی
تزیین باقلوای پاکستانی با پسته
منبع : beryooni.com