طرز تهیه برگر فرانسوی
طرز تهیه برگر فرانسوی
مجموعه: آموزش انواع غذاها
نحوه پخت برگر فرانسوی
مواد لازم برای ۴ نفر برای برگر فرانسوی :
آب پیاز
۵۰ گرم
سس کچاپ
۵۰ گرم
خردل
یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل
به میزان لازم
سیر ساطوری کرده
یک حبه
راسته و فیله گوساله (چرخ کرده)
۵۰۰ گرم
روغن زیتون
۲ قاشق سوپخوری
نان همبرگر
۴ عدد
کاهو و گوجه فرنگی
به میزان لازم
پنیر گودا
۴ ورق
پیاز حلقه ای تفت داده
۱ عدد کوچک
ریحان
یک دسته کوچک
سیب زمینی سرخ کرده
به میزان لازم
طرز تهیه برگر فرانسوی :
آب پیاز، سسها، نمک، فلفل و سیر را با یکدیگر مخلوط کرده و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید.
آن گاه بار دیگر گوشت را با دنده ریزتر چرخ کنید تا کاملاً یکدست شود.
حالا گوشت را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. سپس هر بار قدری از گوشت را برداشته، در دست فرم دهید و در تابه مناسبی با روغن سرخ کنید.
سپس نان ها را باز کنید و به ترتیب کاهو، گوجه، برگر سرخ کرده، پنیر گودا، پیاز و ریحان را بچینید و در صورت تمایل با سیبزمینی و ریحان بیارائید.
منبع : shooroshirin.ir
۴s3.ir