طرز تهیه بستنی یخی هندوانه ای
طرز تهیه بستنی یخی هندوانه ای
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه بستنی یخی هندوانه ای
هوا کم کم رو به گرما می رود و وقت آن رسیده تا دسرهای خوشمزه برای این هوا تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه دسر یخی هندوانه را آورده ایم.
مواد لازم برای بستنی یخی هندوانه :
پالپ هندوانه
۵ پیمانه
شکر
یک دوم پیمانه
شکلات چیپسی
یک چهارم پیمانه
لایه لیمویی رنگ:
شکر
۱ پیمانه
آب لیموترش
۲ پیمانه
طرز تهیه بستنی یخی هندوانه :
طرز تهیه بستنی – پالپ هندوانه و شکر را داخل دستگاه غذاساز ریخته تا صاف شود.
سپس آن را داخل کاسه ای ریخته و به مدت ۲ تا ۳ ساعت یا تا زمانی که پوره کمی نرم و صاف اما کاملا جامد داخل فریزر بگذارید.
سپس از فریزر خارج کرده، خوب هم بزنید و شکلات چیپسی را به آن افزوده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.
برای تهیه لایه لیمویی؛ آب لیموترش را درون قابلمه ای بریزید (لعابی نباشد). بعد شکر را به آن اضافه کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شربت قوام آید. از قاشق فلزی برای هم زدن استفاده نکنید.
زمانی که قوام آمد (یعنی چنگال بزنیم و بلند کنیم، کمی کش بیاید) شربت آماده است. از روی حرارت برداشته و بگذارید تا خنک شود.
شربت لیمو را نیز داخل کاسه ای ریخته و به مدت ۲ ساعت یا تا زمانی که پوره جامد است، اما سخت نیست، درون فریزر قرار دهید.
۱۲ لیوان کوچک یک بار مصرف را داخل یک سینی قرار داده و با قاشقی دوسوم آن را با مخلوط هندوانه پر کنید. بعد بقیه لیوان را با پوره لیموترش یخ زده پر کنید تا به لبه لیوان برسید.
سپس با پشت قاشقی روی آن فشار آورده و صاف کنید بعد یک عدد چوب بستنی داخل آن فرو کنید و روی آن پوشش نایلونی بکشید.
سینی بستنی را به مدت ۱۲ ساعت و یا دو روز در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.
قبل از سرو به مدت ۱ دقیقه در دمای محیط بگذارید، سپس به آرامی از لیوان خارج کنید.
منبع : مجله سرآشپز – bartarinha.ir
لذت آشپزی با بیتوتهدلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشیسس ها چاشنی های محبوب غذاهاسس کچاپطرز تهیه خوشمزه ترین آش جو + نکاتی برای طرز تهیه آش جوطرز تهیه پیراشکی + نکات مهمی که برای تهیه پیراشکی باید بدانید