

طرز تهیه بلالوت یا بلالیت
طرز تهیه بلالوت یا بلالیت
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه بلالوت یا بلالیت، دسری هندی
دسری با ریشه هندی که سالها است آشنای سفره جنوبی ها شده و به عنوان صبحانه یا به عنوان خوراک اصلی در بندرعباس در کنار تخم مرغ هم زده شده پخته (تخته) سرو می شود، مخصوصا برای اعیاد فطر و قربان بیشتر مرسوم هست.
مواد لازم برای بلالوت یا بلالیت :
ورمیشل
نصف بسته
شکر
۱/۴ پیمانه یا بیشتر بسته به ذائقه
گلاب
۲ قاشق غذاخوری
زعفران
به میزان لازم
طرز تهیه بلالوت یا بلالیت :
ابتدا ورمیشل را داخل آب جوش می ریزیم تقریبا دو سه دقیقه کافی است باید سفت باشد برداریم چون شکر آب می اندازد و ورمیشل شفته می شود کمی روغن یا کره ته قابلمه می ریزیم و یک لایه ورمیشل را می ریزیم روی آن مقداری شکر می پاشیم و بقیه ورمیشل را می ریزم و بقیه شکر و گلاب و کمی روغن بعد با قاشق مخلوط می کنیم تا شکر با تمام ورمیشل ترکیب شود بعد کمی زعفران دم کرده روی آن می ریزیم و می گذاریم دم بکشد تقریبا ده دقیقه تا یک ربع کافی است، بعد خاموش می کنیم و آماده است. من عاشق آن ته دیگش هستم که کاراملی شده با شکر.
طرز پخت بلالوت یا بلالیت
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
پخت انواع کیک و شیرینی شیرینی بژیحلوا شیر خشکشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه حلوای مجلسیطرز تهیه شیرینی شکریطرز تهیه شیرینی نوقا