طرز تهیه بیسکویت نخودی
طرز تهیه بیسکویت نخودی
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
بیسکویت نخودی
بیسکویت نخودی خوشمزه برای اعیاد و مناسبتهاآماده سازی و پخت بیسکویت نخودی : ۵۰ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه بیسکویت نخودی :
آرد سفید
۲ پیمانه
آرد نخودچی
۱ پیمانه
پودر شکر
۱ پیمانه
کره
۲۲۰ گرم
هل پودر شده
۱ قاشق چای خوری
وانیل
۱ قاشق چای خوری
شیر
۱/۲ پیمانه
پسته یا بادام برای تزئین
به میزان لازم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی نخودچی
طرز تهیه بیسکویت نخودی :ابتدا آردها ( آرد سفید و آرد نخودچی ) را مخلوط و الک کرده در ماهیتابه با حرارت کم حدود ۱۵-۲۰ دقیقه تفت می دهیم. احتیاج نیست آرد تغییر رنگ دهد فقط بوی خامی آرد برود ، سپس دوباره آرد را الک کرده و کنار گذاشته تا خنک شود.در ظرف دیگر کره نرم شده را با شکر هم زده و بعد آردهای تفت داده را همراه با هل و وانیل با دست مخلوط می کنیم و شیر را کم کم اضافه می کنیم شاید کمتر یا بیشتر از میزان گفته لازم شود.من کمتر از میزان گفته شده استفاده کردم. سپس خمیر را مدت ۱۰ دقیقه در محیط آشپزخانه قرار می دهیم.بعد از خمیر توپی کوچک درست کرده و با پسته یا بادام تزیین می کنیم در سینی فر کاغذ روغنی گذاشته با حرارت ۱۸۰ به مدت ۱۰ دقیقه تا زیر شیرینی طلایی شود قرار می دهیم.
منبع : beryooni.com
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه حلوا مجلسیطرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عیدطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی