

طرز تهیه ترافل نارگیل
طرز تهیه ترافل نارگیل
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز درست کردن ترافل نارگیل
ترافل نارگیل نوعی شکلات خوشمزه و لذیذ است که به سادگی تهیه می شود و برای پذیرایی از مهمانها انتخابی متفاوت و منحصر به فردی محسوب می شود.
میزان سرو: حدود ۲۵ عدد
مواد لازم ترافل نارگیل :
پودر نارگیل
۲۰۰ گرم
پودر شکر
۷۰ گرم
خامه
۱۰۰ میلی لیتر
کره
۷۰ گرم
شکلات شیری
۱۰۰ گرم
شکلات تلخ
۱۰۰ گرم
طرز تهیه ترافل نارگیل :
پودر نارگیل و پودر شکر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
کره و خامه را در ظرفی جداگانه روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا کره ذوب شود.
مخلوط پودر نارگیل و پودر شکر را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند. خمیر به دست آمده را حدود ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
سپس گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کرده و روی کاغذ روغنی قرار دهید. روی آنها را با سلفون پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
شکلات تلخ و شکلات شیری را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کنید.
با استفاده از خلال چوبی ترافل ها را در شکلات شیری و یا شکلات تلخ ذوب شده فرو کنید و دوباره روی کاغذ روغنی قرار دهید.
اجازه دهید ترافل ها حدود ۲ ساعت در یخچال بمانند و سپس سرو کنید.
منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه حلوا مجلسیطرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عیدطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی