طرز تهیه ته بریان
طرز تهیه ته بریان
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه ته بریان
مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر:
پیاز
۱ عدد
روغن
یک تا ۲ قاشق سوپخوری
مرغ
۴ تکه
نمک و فلفل
به میزان لازم
آب
دو لیوان
بادمجان
۳ تا ۴ عدد
آرد برنج
۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی
۲ قاشق سوپخوری
آب نارنج یا لیمو
به میزان لازم
تخم مرغ
۳ عدد
طرز تهیه ته بریان :
پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. مرغ ها را اضافه کرده و سرخ کنید. مقداری نمک و فلفل را با ۲ لیوان آب به آن اضافه کنید تا مرغ ها بپزد. بادمجان ها را پوست گرفته و سرخ کنید و کنار بگذارید. روغن را در یک ظرف کوچک بریزید و آرد برنج را در آن کمی تفت دهید. رب گوجه فرنگی، آبلیمو و کمی آب اضافه کرده و همه را به مرغ ها اضافه کنید. تخم مرغ ها را در یک ظرف بزنید و به مرغ ها اضافه کنید. بعد از ۵ دقیقه غذا را همراه با برنج و بادمجان های سرخ شده بریان سرو کنید.
نکته:
* این دستور ۵۰ گرم کربوهیدرات، ۷۵ گرم پروتئین، ۱۷۰ گرم چربی و ۲۰۳۰ کیلوکالری انرژی دارد.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
۴s3.ir