طرز تهیه تیرامیسوی ماست و شکلات
طرز تهیه تیرامیسوی ماست و شکلات
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
تیرامیسوی ماست و شکلات، دسر خامه ای بی نظیر
در بین دسرهای مختلفی که در کافه ها سرو می شود تیرامیسو بدون شک یکی از بهترین ها و پرطرفدارترین هاست. اصلا این ایتالیایی ها هر ابتکاری که به خرج داده اند آخرش یک چیز خوشمزه از دلش بیرون آمده است. این تیرامیسوی ماست و شکلات یکی از انواع خوشمزه تیرامیسو است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
میزان سرو: ۸ نفر
مواد لازم برای تیرامیسوی ماست و شکلات :
خامه
یک پیمانه
پنیر خامه ای
۱۹۰ گرم
ماست
یک چهارم پیمانه
دنت شکلاتی
یک دوم پیمانه
پودر شکر
یک سوم پیمانه
آب
یک پیمانه
پودر قهوه
۴ قاشق سوپخوری
اسانس بادام
یک قاشق چایخوری
بیسکویت لیدی فینگر
به مقدار لازم
خامه فرم گرفته
به مقدار لازم
پودر کاکائو
به مقدار لازم
طرز تهیه تیرامیسوی ماست و شکلات :
خامه را آنقدر بزنید تا پف کرده و فرم بگیرد.
پنیر خامه ای و ماست را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید تا خامه ای شوند.
دنت شکلاتی را اضافه و مخلوط کنید.
پودر شکر را اضافه کنید.
خامه زده شده را نیز اضافه و مخلوط کنید.
آب را به جوش آورده و پودر قهوه و اسانس بادام را به آب اضافه کنید و اجازه دهید قهوه دم بکشد.
بیسکویت ها را در قهوه دم کشیده خیس کنید و سپس کف قالب بچینید.
مقداری از مخلوط پنیر خامه ای روی بیسکویت ها پخش کنید. این کار را با بقیه مواد تکرار کنید تا قالب پر شود. قالب را حدود ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس تیرامیسو را از قالب در آورید و روی آن را با خامه فرم گرفته تزئین کنید و مقداری پودر کاکائو بپاشید.
منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی