طرز تهیه حلقه مرغ و ریحان
طرز تهیه حلقه مرغ و ریحان
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه حلقه مرغ و ریحان
مواد لازم برای حلقه مرغ و ریحان :
خمیر پیتزا
به میزان لازم
مرغ پخته و خرد شده
یک و یک دوم پیمانه
پنیر پیتزا
یک دوم پیمانه
ریحان تازه خردشده
دو قاشق غذاخوری
فلفل دلمه خرد شده
مقداری
قارچ سرخ شده
مقداری
سیر
یک حبه
نمک فلفل
به مقدار لازم
طرز تهیه حلقه مرغ و ریحان :
مواد میانی را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. خمیر را گرد باز کنید را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید.
برش های مثلثی خمیر را در قالب گرد چرب شده می چینیم. طوریکه نوک تیز کمی از دور قالب به طرفه بیرون باشد و قاعده مثلث داخل قالب.
کمی از گوشه ها داخل قالب روی هم می افتد. بعد از اینکه تمام برش های مثلثی خمیر را دور تا دور قالب چیدید مواد میانی را روی خمیر داخل قالب می گذاریم و نوک خمیر که کمی بیرون از قالب بود روی مواد بر می گردانیم بدین طریق حلقه خمیری گرد داخل قالب خواهیم داشت.
روی خمیر زرده تخم مرغ زعفران مالیده کمی کنجد می پاشیم.
در طبقه وسط فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵ دقیقه البته بستگی به دمای فرتان دارد اگر دیدید روی آن طلایی می شود زمان آن کافی است وسط خمیر چون حلقه ای خالی می ماند که بعد از پخت می توانید باریحان و گوجه فرنگی یا سالاد کاهو یا به دلخواه تزیین کنید.
گردآوری : بخش آشپزی بیتوته
۴s3.ir