طرز تهیه حلوای خرما
طرز تهیه حلوای خرما
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مواد لازم :
آرد گندم
۱۵۰ گرم
خرما
۵۰۰ گرم
روغن مایع
۱۲۰ گرم
گلاب
۲ قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده
۱ قاشق مربا خوری
پودر پسته
۱ قاشق سوپخوری
پودر بادام
۱ قاشق سوپخوری
بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلوا مجلسی
طرز تهیه :آرد را دو بار الک می کنیم و در روغن تفت می دهیم تا رنگ آن مایل به قهوه ای شود . روغن را به آرد می افزاییم و خوب هم می زنیم. خرما را از هسته جدا می کنیم ، با گلاب و زعفران دم کرده به آرد تفت داده شده می افزاییم و با قاشق بزرگی آن را هم می زنیم . بعد از این که مواد کاملاَ با هم مخلوط شد ، ظرف محتوی حلوا از روی حرارت بر می داریم تا حلوا کمی سرد شود (در این مرحله اگر حلوا را ورز بهتر است). از حلوا در ظرف مناسبی می ریزیم و با پودر پسته و پودر بادام تزیین می کنیم.
نکته۱: به جای روغن مایع می توان از ۲۰۰ گرم کره استفاده کرد.
نکته۲: این حلوا را می توانید با دست به شکل های مختلف درآورید و بعد در ظرف مناسب بچینید.
منبع : iranvij.ir
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه حلوا مجلسیطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عید