طرز تهیه حلوای سرلاک
طرز تهیه حلوای سرلاک
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مواد لازم :
آرد
نصف لیوان
سرلاک
نصف لیوان
کره
۵۰ گرم
روغن
یک سوم لیوان
آب
نصف لیوان
گلاب
یک سوم لیوان
شکر
دو قاشق غذاخوری
زعفران
به مقدار کافی
طرز تهیه :آب، گلاب، شکر و زعفران را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید.چون سرلاک شیرین است مقدار شکر حلوا را خیلی کم باید بریزیم و همین موضوع که باعث می شود که حلوا دیگر کشدار و انگشت پیچ نباشد. ولی مقدار شیرینی آن متعادل است.حدود دو سه دقیقه جوشیدن برای این حلوا مناسب است.
آرد و سرلاک را داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم که نسوزد.کمی که رنگش طلایی شد کافی است. ( فقط یه کم )
دقت کنید سریع می سوزد و تلخ می شود ( اگه تجربه کافی ندارید بهتر است آرد را تفت بدهید و بعد از آن که رنگ گرفت سرلاک را اضافه کنید. در این صورت امکان سوختن و تلخ شدن ندارد )
روغن و کره را اضافه می کنیم. مقدار کره و روغن بسیار کم باید باشد در حدی که خمیری شود. باید کم کم روغن را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا به یک خمیر تقریبا شل برسید.
شربت را اضافه کرده و مرتب هم می زنیم.در حدی روی حرارت هم می زنیم که حلوا فرم گرفته و لطیف شود .
نکته : سرلاک با اضافه کردن آب پف می کند و در این صورت مجبور می شوید که مقداری آب به آن اضافه کنید.رنگ حلوا و تیره و روشن بودن آن بستگی به میزان تفت دادن دارد که کاملا در اختیار خود شماست که چقدر آن را تفت بدهید. داخل ظرف سرو ریخته و آن را با قرص های میوه ای و اسمارتیز تزئین می کنیم.
چون میزان روغن حلوا کم است روغن بسیار کمی را پس می دهد و همین باعث می شود تا سطح کار صیقلی و تمیز در بیاید.در ظرف دردار داخل یخچال می توانید برای چند افطاری از آن استفاده کنید.
منبع : cheftayebe.ir
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه حلوای مجلسیطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عید