طرز تهیه حلوا محلی
طرز تهیه حلوا محلی
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
این نوع حلوا را حتما درست کرده و در عصرانه با چای میل کنید چون مزه ای فوق العاده دارد.آماده سازی :۶۰ دقیقهپخت :۶۰ دقیقهمواد لازم جهت تهیه حلوا محلی برای ۵ نفر:
آرد برنج
۱ کیلو گرم
شکر
۸۰۰ گرم
عرق هل
۱/۲ لیوان
گلاب
۱ لیوان
زعفران
۱ لیوان رقیق
کره
۲۰۰ گرم
گردو
۱۰۰ گرم
دارچین
به میزان لازم
زیره سبز
به میزان لازم
طرز تهیه حلوا محلی:ارد را الک میکنیم تقریبا ۱ساعت با شعله کم سرخش میکنیم اما مرتبا باید هم بزنیم که نسوزد همینطور که ارد سرخ میکنید شکر، عرقیات و کمی اب که شکرداخلش اب شود را روی شعله دیگر میزاریم تا اب شود فقط جوش بیاد نباید غلیظ شود چون حلوا سفت میشود .وقتی ارد سرخ شده کره یاروغن بهش اضافه میکنیم زیرشعله خاموش میکنیم مرتب هم میزنیم تا کره باحرارت ارد اب شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلوا مجلسی
حالا وسط ارد را گود میکنیم شیره کم کم میریزیم مرتبا باید هم بزنیم البته این قسمت یک مقدار سخت است چون هم ارد گرمه هم شیره اما اگربگذارید سرد شود خوب نرم و لطیف نمیشود.وقتی خوب ورز دادید داخل سینی پهنش میکنید روی آن گردو زیره دارچین میریزید.بعداز ۱ ساعت که داخل هوا ازاد گذاشتید برش میکنید. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلوای شیر )
منبع : beryooni.com
پخت انواع کیک و شیرینیطرز تهیه حلوا مجلسیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عیدطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی