طرز تهیه حلیم اراکی
طرز تهیه حلیم اراکی
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه حلیم اراکی
مواد لازم حلیم اراکی برای ۴ نفر :
بلغور گندم
۱ پیمانه
آب قلم یا آب معمولی
۳ پیمانه
نمک
۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون یا کنجد
۱ قاشق سوپخوری
دارچین برای تزیین
به میزان لازم
ماهیچه یا گوشت گردن پخته شده
۱ پیمانه
طرز تهیه حلیم اراکی :
ابتدا بلغور گندم را که از شب قبل خیس کردهاید داخل قابلمه بریزید. آب قلم یا آب را اضافه کنید و بگذارید بلغور گندم بپزد.
در اواسط پخت، گوشت های پخته شده را ریشریش کنید و به بلغور اضافه کنید.
حلیم را با گوشتکوب بکوبید تا کشدار شود. این مرحله را چندین بار تکرار کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلیم نذری
حالا نمک، روغن و دارچین را اضافه کنید. مواد را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا حلیم جا بیفتد.
نکته برای تهیه حلیم اراکی :
اگر از آب قلم گوساله استفاده می کنید بهتر است روغن را حذف کنید.
گردآوری : بخش آشپزی بیتوته
لذت آشپزی با بیتوتهدلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشیسس ها چاشنی های محبوب غذاهاسس کچاپطرز تهیه سمبوسهطرز تهیه پیراشکی + نکات مهمی که برای تهیه پیراشکی باید بدانید