

طرز تهیه خاگینه هویج
طرز تهیه خاگینه هویج
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
نحوه پخت خاگینه هویج
خاگینه یکی از غذاهای سنتی ایران است.
مواد لازم برای خاگینه هویج :
هویج متوسط پوست گرفته و رنده یا پوره شده
۴ عدد
تخم مرغ
۴ تا ۵ عدد
بادام خرد شده
یک پیمانه
پودر پسته یا نارگیل
نصف پیمانه
دارچین
۲ قاشق مرباخوری
روغن
به مقدار لازم
مواد لازم برای شربت خاگینه :
شکر
یک پیمانه
آب
دو پیمانه
آب لیمو
یک قاشق غذاخوری
زعفران آب شده
یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه خاگینه هویج :در ظرف مناسب تخم مرغ ها را بشکنید و با چنگال هم بزنید تا کاملا زرده و سفیده مخلوط شود.هویج های رنده شده را به تخم مرغ ها اضافه کنید.در تابه ای مستطیل شکل روغن را اضافه کنید؛ سپس مخلوط هویج و تخم مرغ را اضافه کنید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. بعد از چند دقیقه خاگینه را از فر درآورید .
خاگینه را رول کنید ( یا به شکل مستطیل برش بزنید) و از شربت آماده شده روی آن بریزید و آن را برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر در فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا شربت جذب خاگینه شود، آن را از فر درآورید و با پودر پسته یا نارگیل ، دارچین و بادام تزیین کنید.طرز تهیه شربت خاگینه هویج :شکر و آب را در قابلمه به جوش بیاورید سپس حرارت را کم کنید تا شربت قوام پیدا کند. آب لیمو و زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید چند جوش بزند. سپس از روی حرارت بردارید.منبع : khorasannews.com
پخت انواع کیک و شیرینی شیرینی بژیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی مخصوص عید فطر در عراق