طرز تهیه خنفروش شیرینی مناسب ماه رمضان
طرز تهیه خنفروش شیرینی مناسب ماه رمضان
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه خمفروش (خنفروش) شیرینی مناسب ماه رمضان شهرهای جنوبی ایران
خنفروش یا خمفروش نوعی شیرینی مرسوم جنوب ایران هست که در ماه رمضان زیاد پخته می شود.
مواد لازم برای خنفروش :
تخم مرغ
سه عدد
آرد
یک و یک چهارم پیمانه
شکر
سه چهارم پیمانه
ماست شیرین
یک پیمانه
روغن
نصف پیمانه
بکینگ پودر
یک قاشق غذاخوری
وانیل یا هل
یک قاشق چایخوری
طرز تهیه خنفروش :
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید، تخم مرغ و وانیل یا پودر هل و شکر را خوب با همزن بزنید تا سفید و حجم دار شود، ماست و روغن را اضافه کنید و مخلوط کنید و در انتها آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و با لیستک (کفگیرچوبی) هم بزنید، در حدی که مخلوط شود، زیاد هم نزنید که پف کیک از بین می رود، دستگاه بیسکوئیت ساز را گرم و کمی چرب کنید کمی از مواد را بریزید و در آن را ببندید تا پخته شود.
گردآوری : بخش آشپزی بیتوته
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه حلوا مجلسیطرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عیدطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی