طرز تهیه خورش پسته و پرتقال
طرز تهیه خورش پسته و پرتقال
مجموعه: آموزش انواع غذاها
پخت خورش پسته و پرتقال
مواد لازم برای خورش پسته و پرتقال برای ۴ نفر :
روغن کنجد
۳ قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده
۱ عدد
نمک و فلفل قرمز
به میزان لازم
زردچوبه
یک دوم قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی
۱ قاشق سوپخوری
رب نارنج
۱ قاشق چایخوری
قارچ ورقه ای خرد کرده
۴ عدد
پنیر توفوخرد کرده
۱۰۰ گرم
پودر تخم گشنیز
یک دوم قاشق چایخوری
لوبیا چشم بلبلی پخته
۱ پیمانه
مغز پسته تازه
۲۰۰ گرم
زعفران حل کرده
۱ قاشق سوپخوری
فیله پرتقال
یک عدد پرتقال
طرز تهیه خورش پسته و پرتقال :
روغن کنجد و پیاز را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق قرار دهید تا پیاز قدری طلایی شود. آن گاه نمک، فلفل، زردچوبه، رب گوجه فرنگی، رب نارنج، قارچ و پنیر را در پیاز تفت دهید.
حالا پودر تخمگشنیز، لوبیا، پسته، زعفران و فیلههای پرتقال را به خورش بیفزائید و با حرارت ملایم چند دقیقه خورش را بپزید تا کاملا مزهدار شود. اینک خورش را به همراه چلو برای پذیرایی در ظرف مناسبی بکشید.
منبع : shooroshirin.ir
لذت آشپزی با بیتوتهدلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشیسس ها چاشنی های محبوب غذاهاسس کچاپطرز تهیه سمبوسهطرز تهیه پیراشکی + نکات مهمی که برای تهیه پیراشکی باید بدانید