طرز تهیه خورش کتف مرغ
طرز تهیه خورش کتف مرغ
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه خورش کتف مرغ
طرز تهیه خورش کتف مرغ :
اول از همه یک پیاز بزرگ را رنده درشت زدم و داخل روغن شناور آن را سرخ کردم بعد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر زنجبیل و یک قاشق غذاخوری رب و یک قاشق غذاخوری رب آلبالو (من خودم درست کردم) اضافه کردم اگر در دسترس نداشتید رب انار اما مقدار آن را کمتر بریزید همه را با هم ترکیب کنید و کتف ها را اضافه کردم و تفت دادم و در آخر یک لیوان آب اضافه کردم و اجازه دادم بپزد و در اواخر پخت یک کره ۵۰ گرمی را به آن اضافه کردم به همین راحتی و خوشمزگی.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
لذت آشپزی با بیتوتهدلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشیسس ها چاشنی های محبوب غذاهاسس کچاپطرز تهیه سمبوسهطرز تهیه پیراشکی + نکات مهمی که برای تهیه پیراشکی باید بدانید