طرز تهیه دسر بادام و پسته شیرینی مخصوص عید نوروز
طرز تهیه دسر بادام و پسته شیرینی مخصوص عید نوروز
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
دسر بادام و پسته دسری مقوی که برای سفره عیدتان فوق العاده می شود
دسر بادام و پسته دسر مقوی که آب دهان را راه می اندازد، می تواند قبل از پخت غذا تهیه شود و به صورت سرد، سرو گردد. این دسر برای سفره عیدتان فوق العاده می شود.مواد لازم برای دسر بادام و پسته :
کره
۷۵ گرم
پودر بادام
۲۰۰ گرم
شکر
۲۰۰ گرم
خامه ساده ( کم چرب )
۱۵۰ میلی لیتر
مغز بادام خرد شده
۸ عدد
مغز پسته خرد شده
۱۰ عدد
طرز تهیه دسر بادام و پسته :کره را در یک قابلمه متوسط که ترجیحا تفلون باشد، به آرامی روی حرارت آب نمایید.پودر بادام، خامه و شکر را به کره آب شده اضافه نمایید و مرتب هم بزنید. حرارت را کم نموده، مخلوط را ۱۲ دقیقه خوب هم بزنید و مواد را از کف قابلمه جمع نموده و با هم مخلوط نمایید.حرارت را اندکی اضافه نمایید تا رنگ مواد کمی تیره تر گردد.مخلوط بادام را از قابلمه به یک ظرف کم عمق منتفل نموده و با پشت قاشق روی آن را صاف نمایید.با خلال های پسته و بادام روی دسر را تزیین نمایید.یک ساعت به دسر استراحت بدهید تا سفت گردد سپس آن را به صورت لوزی شکل ببرید و سرد سرو نمایید.
منبع : iec.behdasht.gov.ir
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی نارگیلی با آرد برای ایام عید نوروزشیرینی نخودچی – شیرینی عیدشیرینی نوروزی پادرازیطرز تهیه تارت میوه ای برای نوروزطرز تهیه شکلات کاراملی مخصوص نوروزطرز تهیه شیرینی آردی برای نوروز