طرز تهیه دسر موس لیمو
طرز تهیه دسر موس لیمو
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
• تعداد: ۴ تا ۶ نفر • زمان تهیه و پخت: ۴ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد لازم :
آب لیموترش
یک عدد بزرگ
آب لیموترش
یک عدد کوچک
شکر
۷۰ گرم
زرده تخممرغ
۵ عدد
پنیر خامهای
۲۵۰ گرم
ورقه ژلاتین
یک و نیم عدد
خامه زده شده
۲۰۰ میلی لیتر
طرز تهیه :۱٫ در یک کاسه بزرگ آب لیموترشها را با یکدیگر مخلوط کنید. شکر و زردههای تخممرغ را اضافه کنید و هم بزنید.۲٫ یک سوم قابلمهای را از آب پر کنید و بگذارید روی حرارت کم جوش بیاید. کاسه همزن را به صورتی روی قابلمه قرار دهید که کف آن با آب در تماس نباشد و فقط حرارت آن را گرم کند. مخلوط را به طور مداوم به مدت ۵- ۳ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید.۳٫ ژلاتین را در آب خیس کنید.۴٫ وقتی مخلوط هنوز گرم است ورقههای ژلاتین را درون کاسهای قرار دهید و روی آنها مقداری آب سرد بریزید. چند دقیقه وقت میگیرد تا ورقههای ژلاتین نرم شوند.۵٫ ورقههای ژلاتین را به مخلوط اضافه کنید.۶٫ ورقههای ژلاتین را از آب خارج کنید و کمی آنها را فشار دهید تا هرگونه آب اضافی آنها خارج شود سپس آنها را به مخلوط که هنوز گرم است اضافه کنید و کمی هم بزنید تا کاملا درون مخلوط حل شوند. مخلوط را در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شوند.۷٫ خامه و پنیر را اضافه کنید.۸٫ وقتی مخلوط خنک شد ابتدا خامه سپس پنیر را به آن اضافه و خوب آنها را با هم مخلوط کنید.۹٫ مخلوط را درون یخچال قرار دهید.۱۰٫ مخلوط را درون لیوانهایی که از قبل آماده کردهاید بریزید سپس آنها را به مدت ۴- ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا خوب خنک و کمی سفت شوند.۱۱٫ موس لیموها را از یخچال بیرون بیاورید و روی هر کدام از آنها را با پوست رنده شده لیمو و برگ نعنا تزئین و سرو کنید.
منبع : bartarinha.com
پخت انواع کیک و شیرینیطرز تهیه شیرینی نوقاطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطرمافین ذرت، شیرینی با طعمی متفاوت شیرینی بژیحلوا شیر خشک