طرز تهیه دسر نارگیل
طرز تهیه دسر نارگیل
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
این بار با نارگیل و خامه دسر نارگیلی درست کنید
دسرهای مختلفی وجود دارد که می توانید در منزل تان به راحتی درست کنید. این بار با نارگیل و خامه دسر نارگیلی درست کنید.
مواد لازم برای دسر نارگیل :
خامه فرم گرفته
۲ لیوان
پنیر خامهای
۲۵۰ گرم
پودر نارگیل
یک پیمانه
پودر ژلاتین
دوسوم لیوان
زرده تخم مرغ
۵ عدد
شیر نارگیل
یک لیوان
شکر
یک لیوان
طرز تهیه دسر نارگیل :زردههای تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید و خوب بزنید تا پف کند.بعد شیره نارگیل را به شکر و زردهها اضافه کنید و کاملا مخلوط کرده و آن را روی حرارت بگذارید.
بعد از جوش آمدن، مرتب به هم بزنید تا کاملا زردهها پخته شده و مایه صاف و یکدست باشد. در این مرحله پودر نارگیل را اضافه و مخلوط کنید. سپس مواد را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
پودر ژلاتین را به روش بن ماری با مقدار کمی آب روی حرارت بخار کتری بگذارید تا حل شود. پنیر خامهای و خامه را هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید.
حالا همه مواد را در مخلوط کن ریخته تا کاملا زده شود. از مواد به اندازه یک فنجان بردارید و با رنگ خوراکی مورد نظرتان مخلوط کنید و برای تزئین نگه دارید و بقیه مواد را در قالب ژله بریزید و یک و نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا مواد بسته شده و بعد مواد رنگی را روی آن بریزید و چند ساعت دیگر در یخچال بگذارید.ظرف ژله را در دیس مناسبی برگردانید و روی آن را با پودر پسته و پودر نارگیل تزئین کنید و از مهمانان خود پذیرایی نمایید.منبع : چهاردیواری جام جم
پخت انواع کیک و شیرینیشکلات گردویی اتریشی شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی زنجبیلی بدون فرشیرینی مخصوص عید فطر در عراقشیرینی نخودچی – شیرینی عید