طرز تهیه دسر هویج کلاسیک
طرز تهیه دسر هویج کلاسیک
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
با طرز تهیه دسر هویج کلاسیک و خوشمزه آشنا شوید
آماده سازی : ۲۰ دقیقهپخت : ۱۵ دقیقهمواد لازم جهت تهیه دسر هویج کلاسیک :
هویج رنده شده
۱۰ فنجان
شیر
۱ و ۱/۲ فنجان
شکر
۱/۲ فنجان
بادام خرد شده
۱/۴ فنجان
هل سبز و خرد شده
۱/۲ قاشق چایخوری
کره یا روغن حیوانی
۱/۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه دسر هویج کلاسیک :هویج و شیر را درون قابلمه ریخته و رو حرارت متوسط گذاشته تا زمانی که شیر کاملا جذب هویج شود.شکر را اضافه کرده هم بزنید تا شکر هم جذب هویج شود.پسته، بادام و هل را اضافه کرده، مخلوط کنید. میتوانید روغن حیوانی یا کره اضافه کنید.
نکته:* می توانید گرم یا سرد میل کنید.* می توانید به مدت ۱ هفته در یخچال نگهداری کنید.
منبع : bamacook.com
پخت انواع کیک و شیرینی شیرینی بژیحلوا شیر خشکشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه حلوای مجلسیطرز تهیه شیرینی شکریطرز تهیه شیرینی نوقا