طرز تهیه دوپیازه آلو شیرازی
طرز تهیه دوپیازه آلو شیرازی
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه دوپیازه آلو شیرازی
طرز تهیه دوپیازه آلو شیرازی :
سیب زمینی را آبپز می کنیم و مکعبی خرد می کنیم بعد پیاز را خرد می کنیم و آن را تفت می دهیم تا طلایی شود بعد رب گوجه اضافه می کنیم تفت می دهیم تا خامی آن گرفته شود بعد سیب زمینی ها را اضافه می کنیم و هم می زنیم و نمک و فلفل اضافه می کنیم دوپیازه یعنی به ازای دو پیاز یک سیب زمینی استفاده می کنیم. (شیرازی های عزیز به سیب زمینی آلو می گویند)
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
۴s3.ir