

طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو
طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو
مواد لازم برای دیپ ذرت و هالوپینو :
ژامبون گوشت دودی
۴ ورق
کنسرو ذرت
۳ قوطی
فلفل هالوپینو خرد شده
۲ عدد
خامه
نصف پیمانه
پنیر پارمسان
۱/۴ پیمانه
نمک و فلفل
به میزان لازم
پنیر خامه ای
۲۰۰ گرم
پیازخرد شده
۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو :
تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید. ژامبون را اضافه گنید و ۶ تا ۸ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. آن ها را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.
ذرت، هالوپینو، خامه و پنیر پارمسان را درون ظرف بریزید، نمک و فلفل اضافه کنید تا مزه دار شود، خوب هم بزنید. روی آن پنیر خامه ای بریزید و مجدد هم بزنید.
در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم بزنید تا پنیر آب شود در قابلمه را بگذارید و ۱۰ دقیقه بپزید و سپس نوش جان کنید.
این دیپ را باید گرم با ژامبون و پیاز سرو کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
۴s3.ir