طرز تهیه رولت خرما و گردو
طرز تهیه رولت خرما و گردو
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
• تعداد: ۴ نفر • زمان تهیه و پخت: ۴۰ دقیقه مواد لازم :
تخم مرغ
۳ عدد
آرد
۵ قاشق غذاخوری
ماست
۲٫۵ قاشق غذا خوری
شکر
۲ قاشق غذاخوری
خرما
۲۰ عدد
گردو
۵ عدد
عسل
۲ قاشق غذاخوری
کنجد
به مقدار لازم
زعفران
یک قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک رولت
طرز تهیه :۱٫ تخم مرغ ها در یک ظرف بزنید تا سفیده و زرده یک دست مخلوط شوند.۲٫ ماست را به تخم مرغ اضافه و هم بزنید.۳٫ شکر اضافه کنید و هم بزنید.۴٫ آرد را اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله زعفران را بیفزایید.۵٫ مخلوط بدست آمده را در تابه که قبلا ۳ قاشق روغن در آن داغ شده است در اندازه های دایره به قطر ۱۰ سانتی بریزید تا دو طرف آن سرخ شود.۶٫ خرما را پوست بکنید و با گردو های خرد شده و کنجد و عسل مخلوط کنید.۷٫ مواد را داخل سرخ شده ها بریزید و مانند رولت بپیچید.۸٫ رولت ها را در اندازه های ۳ سانتی برش بزنید و در صورت تمایل روی آن کمی دارچین نیز بریزید.
منبع : bartarinha.ir
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه حلوا مجلسیطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عید