طرز تهیه زاکوتو
طرز تهیه زاکوتو
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
آماده سازی :۲۴۰ دقیقهپخت : ۳۵ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه زاکوتو برای ۸ نفر:
پودر کیک آماده ترجیحا پرتقالی
۱ عدد
خامه پر چرب
۱۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه
۲۰۰ گرم
پرتقال پوست کنده و فیله شده
۱ عدد
سیب با پوست خورد شده
۱ عدد
شکلات های ریز
۱ لیوان
پودر ژلاتین
۴ قاشق چای خوری
آب
۱/۲ لیوان
شکر
۱۰۰ گرم
طرز تهیه زاکوتو:۱- کیک اسفنجی را مطابق دستورالعمل ذکر شده بر روی جعبه آماده نگاه کنید و بگذارید خنک شود.
۲- زمانیکه کیک اسفنجی شما در فر است مایه ی داخل زاکتو را آماده کنید
۳- پنیر ماسکارپونه،خامه و شکر را با همرن به آرامی مخلوط کنید تا زمانیکه جای پره های همزن روی مایه بیافتد
۴- میوه ها را پوست کنده و خورد کنید، برشها باید هم اندازه باشد
۵- پودر ژلاتین را در نصف لیوان آب حل کنید و در ظرفی بریزید و به روش بن ماری آب کنید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود
۶-پودر ژلاتین را به مایه اضافه کنید و با هم زن چند ثانیه هم بزنید، میوه ها را به مایه اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید و در یخچال بگذارید
۷- هنگامیکه کیک اسفنجی شما پخته و خنک شد نوبت به برش زدن و چیدن آن است که مهمترین بخش در درست کردن زاکتو است .ظرف چینی یا در اصل گردی انتخاب کنید کیک اسفنجی را روی تخته ای بگذارید و با چاقوی تیز بلند برش های طولی منظم بزنید، این برش ها را کنار هم روی روی کف و بدنه ظرف بچینید
۸- مایه آماده شده را درون ظرفی که با کیک اسفنجی پوشاندیم بریزید، اگر از کیک اسفنجی چیزی مانده بود روی مایه را با آن بپوشانید
۹- روی ظرف را سلیفون بکشید و ۵ ساعت در یخچال بگذارید
۱۰- بعد از ۵ ساعت (حداقل) از یخچال بیرون آورید و در ظرفی بزرگتر برگردانید
منبع : beryooni.com
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی