طرز تهیه ساندا دسر آمریکایی
طرز تهیه ساندا دسر آمریکایی
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه دسر آمریکایی ساندا
مواد لازم برای تهیه ساندا :
کیک براونی
کیک را برش نزنید
بستنی وانیلی
۱/۲ گالن
بادام زمینی شور شده و بو داده
یک و نیم پیمانه
پودر شکر
۲ پیمانه
* شیر غلیظ
۱ پیمانه
چیپس شکلات کم شیرین
۲/۳ پیمانه
کره بدون نمک
۱/۲ پیمانه
عصاره وانیل
یک قاشق چایخوری
* شیر غلیظ که ۶۰ درصد آب خود را از دست داده و کمی زرد رنگ شده است
طرز تهیه ساندا :
بستنی وانیلی را روی براونی مالیده سپس بادام زمینی را روی آن بپاشید و دو ساعت در فریزر بگذارید تا بستنی فرم بگیرد.
در این زمان مواد روی دسر را آماده کنید: پودر شکر، شیر و چیپس شکلاتی و کره را مخلوط کنید و در یک ماهیتابه کوچک و عمیق روی حرارت متوسط بگذارید تا ۸ دقیقه بجوشد ماهیتابه را بطور مداوم تکان دهید سپس آن را از روی شعله برداشته و عصاره وانیل را در آن بریزید و مخلوط کنید و بگذارید نیم ساعت بماند تا سرد شود.
شکلات را روی دسر ریخته و مدت ۲ ساعت داخل فریزر بگذارید تا خود را بگیرد. توجه داشته باشید که این دسر قبل از بریدن و سرو ۵ تا ۱۰ دقیقه در دمای اتاق بماند.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی