طرز تهیه سوفله شکلات
طرز تهیه سوفله شکلات
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
تزیین سوفله با شکلات داغ
طرز تهیه سوفله دسر شکلات
مواد لازم جهت تهیه سوفله شکلات:
آرد
۳ قاشق غذاخوری
کره
۳ قاشق غذاخوری
شکلات خرد شده
۱ پیمانه
شیر
۱ پیمانه
تخم مرغ
۴ عدد
وانیل
۱ قاشق چای خوری
شکر
۱/۴ پیمانه
طرز تهیه سوفله شکلات :- قبل از آماده شدن مواد کیک، فر را در دمای ۱۸۰ سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم.- کره را در تابهای ریخته و روی شعله ملایم گاز قرار می دهیم تا آب شود.
– آرد را ۲ بار الک کرده، آرام آرام به کره آب شده اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملاً یکنواخت شود.- شیر را آرام آرام به آرد اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا مایه یکنواختی بدست آید. سپس به مدت ۲ دقیقه روی حرارت میگذاریم تا بجوش آید و غلیظ شود.
– مایه آماده شده را از روی گاز برداشته و شکلاتها را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملاً حل شوند.- زردههای تخم مرغ را دانه دانه به مواد آماده شده اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملاً حل شوند.
– سفیدههای تخم مرغ و شکر را جداگانه در کاسه ریخته و با سرعت بالای هم زن آنقدر میزنیم تا سفت شده و مانند فوم شود.- سفیده تخم مرغ و سس شکلات آماده شده را با هم مخلوط میکنیم.
– ظرفهای سوفله را با کره چرب کرده و تا ۳/۴ آن را از مواد سوفله شکلات آماده شده، پر می کنیم و در سینی فر قرار می دهیم.- سینی فر را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر میگذاریم. (کنار سوفلهها باید سفت، و وسط آن نرم باشد)
– سوفله شکلات آماده را می توانیم با یک قاشق خامه یا شکلات داغ تزیین کرده و سرو نماییم.نکته : داخل ظرف های سوفله شکلات را می توانیم کاغذ روغنی گذاشته، و چرب کنیم. سپس از مواد سوفله را داخلش بریزیم.
منبع : jamejamonline.ir
پخت انواع کیک و شیرینیطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی زنجبیلی بدون فرشیرینی مخصوص عید فطر در عراق