طرز تهیه سوفله شکلات تلخ
طرز تهیه سوفله شکلات تلخ
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
با سوفله شکلات تلخ به فرانسه سفر کنید
سوفله شکلات تلخ، یک دسر خوشمزه فرانسوی است که پیشنهاد می کنیم حتما امتحان کنید.
مواد لازم برای سوفله شکلات تلخ :
خامه
یک و یک دوم پیمانه
نشاسته ذرت
یک قاشق سوپخوری
پودر کاکائو
سه چهارم قاشق سوپخوری
شکلات تلخ
۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ
۴ عدد
سفیده تخم مرغ
۴ عدد
پودر شکر
سه چهارم پیمانه
کره
به مقدار لازم
طرز تهیه سوفله شکلات تلخ :
خامه، نشاسته ذرت، پودر کاکائو و شکلات تلخ را در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد کاملا حل شوند.
زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده و حدود ۳ دقیقه به پخت مواد ادامه دهید تا مواد غلظت یابد. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه به خوبی بزنید تا پف کنند.
پودر شکر را به تدریج اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را به بقیه مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
خمیر به دست آمده را در قالب های رامکین از قبل چرب شده با کره بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.
سپس روی سوفله ها را با میوه های دلخواه تزیین کرده و بلافاصله سرو کنید.
منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی