طرز تهیه سوپ تمبر هندی
طرز تهیه سوپ تمبر هندی
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه سوپ تمبر هندی
زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۶۰ دقیقه
مواد مورد نیاز برای ۴ نفر :
گشنیز (ساطوری خردشده)
یک دوم پیمانه
نعنا تازه (ساطوری خردشده)
یک دوم پیمانه
پیاز (نگینی خردشده)
۱ عدد
سیر (له شده)
۲ حبه
موز سبز (خردشده)
۲ عدد
فلفل چیلی (خردشده)
۱ عدد
پودر زیره سبز
۱ قاشق سوپخوری
پودر دانه گشنیز
۲ قاشق سوپخوری
آرد
۱ قاشق سوپخوری
آب گوشت
۲/۵ پیمانه
عصاره تمبرهندی
یک چهارم پیمانه
شیر نارگیل
یک و یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل
به میزان لازم
روغن کنجد
یک سوم پیمانه
طرز تهیه سوپ تمبر هندی :
روغن کنجد (یا روغن مایع) را درون تابهای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. بعد پیاز را به آن افزوده و کمی تفت دهید تا سبک شود.
سیر، نیمی از فلفل چیلی، پودر زیره سبز و پودر دانه گشنیز را به مواد افزوده، سپس آن را کمی تفت دهید. بعد آرد را به آن افزوده و کمی دیگر تفت دهید.
موز، آب گوشت (یا آب مرغ)، تمبرهندی (از قبل داخل کاسهای با مقداری آب ولرم خیس و از صافی ردشده) و شیر نارگیل را به مواد افزوده و بگذارید تا به جوش آید. سپس در تابه را بگذارید تا موز نرم شود.
مواد را داخل دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید، بعد نمک و فلفل آن را اندازه کرده و دوباره روی حرارت بگذارید تا با حرارت کم جا بیفتد. سپس بقیه فلفلچیلی را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
قبل از سرو گشنیز و نعنا را به سوپ افزوده و نوش جان کنید.
منبع : masterchefmag.com
لذت آشپزی با بیتوتهدلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشیسس ها چاشنی های محبوب غذاهاسس کچاپطرز تهیه سمبوسهطرز تهیه پیراشکی + نکات مهمی که برای تهیه پیراشکی باید بدانید