

طرز تهیه سوپ پیازچه
طرز تهیه سوپ پیازچه
مجموعه: آموزش انواع غذاها
نحوه پخت سوپ پیازچه
مواد لازم برای سوپ پیازچه :
آب مرغ
یک لیوان
پیازچه
۲۰۰ گرم
قارچ
۱۵۰ گرم
هویج
دو عدد
جو پرک
۱/۵ پیمانه
شیر
یک لیوان (دلخواه)
خامه
سه قاشق سوپخوری (دلخواه)
نمک و فلفل
به میزان لازم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ شیر
طرز تهیه سوپ پیازچه :
ابتدا جو را به همراه آب مرغ وچند لیوان آب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد، سپس هویج ها را رنده کرده و به آن اضافه می کنیم. در انتها قارچ ها و پیازچه های خرد شده را به همراه کمی کره تفت داده و به سوپ اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد، آن گاه شیر را می توان در صورت تمایل اضافه کرده بعد از ده دقیقه خامه ها را ریخته و پس از گذشت پنج دقیقه گاز را خاموش می کنیم سوپ را در ظرف مناسب کشیده و آبلیمو را به آن اضافه می کنیم.
نکته:
اگر شیر به سوپ اضافه شد برای مطلوب تر شدن طعم سوپ خامه هم اضافه شود.
اگر شیر را حذف کردید، بودن خامه هم ضرورتی ندارد.
این سوپ بدون شیر و خامه هم طعم دلچسب و مطلوبی دارد.
اگر آب مرغ در دسترس نبود می توان از دو قرص عصاره ی مرغ یا گوشت استفاده کرد.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
لذت آشپزی با بیتوتهدلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشیسس ها چاشنی های محبوب غذاهاسس کچاپطرز تهیه سمبوسهطرز تهیه پیراشکی + نکات مهمی که برای تهیه پیراشکی باید بدانید