طرز تهیه سوپ گردن
طرز تهیه سوپ گردن
مجموعه: آموزش انواع غذاها
دستور پخت سوپ گردن گوسفندی
سوپ گردن گوسفندی یک سوپ فوق العاده مقوی و خوشمزه است که عاشق طعم آن خواهید شد.
میزان سرو: ۸ الی ۱۰ نفر
مواد لازم برای سوپ گردن گوسفندی :
گوشت گردن گوسفندی
۵۰۰ گرم
آرد
۲ قاشق سوپخوری
ماست
یک دوم پیمانه
زرده تخم مرغ
یک عدد
آب لیمو ترش
۲ قاشق سوپخوری
نمک
به مقدار لازم
مواد لازم رویه سوپ گردن گوسفندی :
کره
یک قاشق سوپخوری
فلفل قرمز پودر شده
یک قاشق چایخوری
نعناع خشک
یک قاشق چایخوری
طرز تهیه سوپ گردن گوسفندی :
چربی گردن گوسفندی را بگیرید و آن را به همراه مقدار کافی آب در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید. هنگام پخت، کف ایجاد شده روی سطح آب را با قاشق بردارید.
آرد، ماست، زرده تخم مرغ، نمک و آب لیمو ترش را در ظرفی جداگانه با هم به خوبی مخلوط کنید، گوشت گردن را پس از پخت، از ظرف خارج کرده و گوشت را از استخوان جدا کنید و دوباره به ظرف برگردانید. مخلوط آرد را اضافه کنید و اجازه دهید مواد حدود ۸ الی ۱۰ دقیقه بپزند تا سوپ غلظت یابد.
برای تهیه رویه، کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پودر فلفل قرمز و نعناع خشک را در کره تفت داده و سپس روی سوپ بریزید و سرو کنید.
منبع : ماهنامه سفره ایرانی – bartarinha.ir
لذت آشپزی با بیتوتهدلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشیسس ها چاشنی های محبوب غذاهاسس کچاپطرز تهیه سمبوسهطرز تهیه پیراشکی + نکات مهمی که برای تهیه پیراشکی باید بدانید