طرز تهیه سوپ گردو و خامه
طرز تهیه سوپ گردو و خامه
مجموعه: آموزش انواع غذاها
نحوه پخت سوپ گردو و خامه
سوپ گردو و خامه یکی از خوش طعم ترین سوپ ها است که می توانید در شب های زمستانی نوش جان کنید.
مواد لازم برای سوپ گردو و خامه :
آب مرغ
۴ الی ۵ پیمانه
سیر ریز خردشده
یک حبه
پیازچه ریز خردشده
یک عدد
گردو خرد شده
یک پیمانه
جوز هندی پودر شده
یک دوم قاشق چایخوری
مواد لازم کرم:
کره
۲ قاشق سوپخوری
آرد
۲ قاشق سوپخوری
خامه
۱۰۰ میلی متر
جوز هندی پودر شده
یک قاشق چایخوری
مواد لازم رویه:
برگ گشنیز تازه
یک الی ۲ عدد
گردو خرد شده
به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ گردو و خامه :
آب مرغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.
سیر، پیازچه، جوز هندی و گردو را به آن اضافه کنید. پس از این که آب مرغ به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد حدود ۱۰ دقیقه بپزند.
سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود.
مواد را درون مخلوط کن بریزید و به صورت پوره درآورید.
برای تهیه کرم، کره را در ظرفی مناسبی روی حرارت ذوب کنید.
آرد را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
خامه را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.
جوز هندی پودر شده را اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بردارید.
کرم را به مواد پوره شده اضافه کنید و دوباره مواد را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آیند.
سپس سوپ را سرو کنید و روی آن را با برگ گشنیز و گردوی خردشده تزیین کنید.
منبع : ماهنامه سفره ایرانی – bartarinha.ir
لذت آشپزی با بیتوتهدلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشیسس ها چاشنی های محبوب غذاهاسس کچاپطرز تهیه سمبوسهطرز تهیه پیراشکی + نکات مهمی که برای تهیه پیراشکی باید بدانید