طرز تهیه شارلوت رویال
طرز تهیه شارلوت رویال
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مواد لازم :
کیک اسفنجی ۶ تخم مرغی
یک عدد
خامه
۳۵۰ گرم
پودر قند
۵ قاشق سوپخوری
کمپوت آناناس خرد شده
۲ لیوان
آلبالو یا گیلاس
برای تزئین
سفیده تخم مرغ
۱ عدد
بادام ورقه شده یا خلال بوداده
۱۰۰ گرم
ابتدا کیک اسفنجی را بدین طریق آماده می کنیم:مواد لازم برای کیک :
تخم مرغ
۶ عدد
آرد سفید گندم
۶ قاشق سوپخوری (۱۵۰ گرم)
شکر
۶ قاشق سوپخوری (۱۵۰ گرم)
وانیل
نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :نکته اساسی در تهیه این کیک، خوب زدن زرده و سفیده تخم مرغ است تا کیک بدون بکین پادر پف کرده ، لطیف شود .قالب گرد مناسبی را چرب کرده به آن آرد می پاشیم و قالب را می گردانیم تا کف و اطراف قالب با آرد آغشته شود، بعد زرده و سفیده را از هم جدا کرده،زرده را با شکر و وانیل مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملا زرده سفید و سفت و کشدار شود. سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم تا مثل پنبه سفید و سفت شود،به طوری که اگر کاسه را برگردانیم سفیده از کاسه نریزد.زرده و سفیده را به سرعت مخلوط می کنیم . آرد را کم کم ریخته ، هم می زنیم ، به حدی که تمام مواد فقط مخلوط شود . بعد از مخلوط کردن ، مایه را نباید زیاد هم زد، چون پف آن می خوابد فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم می کنیم.قالب را می گذاریم طبقه وسط فر به مدت ۴۵ دقیقه تا کیک بالا آمده،روی آن زرین شود. با انگشت روی آن فشار می آوریم ، باید چیزی به دست نچسبد . قالب را از فر خارج کرده ، می گذاریم سرد شود. کیک را از قالب خارج می کنیم و یک دایره از روی آن بر می داریم . داخل کیک را خالی می نمائیم ، باید اطراف و کف کیک به اندازه ۲ سانتیمتر باقی بماند، ۱۰۰ گرم کره را گرم کرده ، با قاشق به کف و اطراف کیک می ریزیم.دوباره کیک را در فر می گذاریم تا کیک کمی برشته شود و بعد می گذاریم تا سرد شود . خامه را با پودر قند و نصف قاشق چایخوری وانیل مخلوط می کنیم و ظرف خامه را روی یخ می گذاریم . خامه را می زنیم تا کاملا سفت شده ، فرم بگیرد.یک عدد سفیده تخم مرغ را آنقدر می زنیم تا کاملا سفت شود، بعد آن را کم کم داخل خامه می ریزیم و مخلوط می کنیم . ۱ لیوان از خامه را کنار می گذاریم ، چند تکه از آناناس را بر می داریم ، بقیه را با خامه مخلوط کرده، داخل کیک می ریزیم و دایره کیک را که از روی آن برداشته ایم ، مجددا روی آن قرار می دهیم . کمی روی آن را فشار می دهیم که کیک و خامه به هم بچسبد.اطراف و روی شارلوت را با خامه می پوشانیم و بادام را اطراف کیک می پاشیم، به طوری که به خامه بچسبد. بقیه خامه را در قیف می ریزیم و روی شارلوت را با خامه در قیف و تکه های آناناس و آلبالو تزئین می کنیم.
منبع : groohashpazi.blogfa.com
پخت انواع کیک و شیرینیطرز تهیه شیرینی نوقا شیرینی بژیطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطرحلوا شیر خشکشکلات گردویی اتریشی