طرز تهیه شیرینی پیروک
طرز تهیه شیرینی پیروک
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مواد لازم برای ۱۰-۱۲ نفر:
کره
۱۵۰ گرم
شکر
۹۰ گرم
تخم مرغ
۲ عدد
پوست پرتقال رنده کرده
۱ قاشق چایخوری
آرد
۲۵۰ گرم
بیکینگ پودر
۱ قاشق چایخوری
مارمالاد به دلخواه
۱ پیمانه
زرده ی تخم مرغ برای تزئین
۱ عدد
روش تهیه :قالب تارتی به قطر ۲۳ سانتیمتر را چرب کنید. آن گاه کره ی نرم شده و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی بیفزائید و پوست پرتقال را، همراه با آرد و بیکینگ پودر اضافه و مخلوط نمائید.
حالا نیم بیش تر خمیر را در قالب پهن کنید و به مدت ۳۰ د قیقه در فر (تاون) گرم شده با د مای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد بپزید. سپس بگذارید کمی خنک شود .بعد مارمالاد را روی آن بریزید و صاف کنید. اکنون به باقیمانده ی خمیر، کمی آرد بیفزائید و روی سطح آرد پاشیده ،خمیر را به ضخامت ۳ میلیمتر باز کنید.حالا با رولت مخصوص شیرینی پزی، خمیر را به صورت نوارهای باریکی به عرض تقریبی ۱ سانتیمتر ببرید و روی مارمالاد به صورت ضربدر بگذارید .
سپس روی آن را با زرده ی تخم مرغ زرین کنید و به مدت ۱۰ د قیقه ، یا تا زمانی که روی نوارها طلائی رنگ شود، با د مای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد بپزید. اینک پیروک را روی پنجره ی سیمی قرار د هید تا خنک شود .بعد آن را برای پذیرائی ، در دیس زیبائی بگذارید.
منبع : آشپز باشی
پخت انواع کیک و شیرینی شیرینی بدون پخت شیرینی بژیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی خانگی مخصوص عیدطرز تهیه شیرینی کاکا شیرینی میکادو مخصوص عید