طرز تهیه شکلات فریز
طرز تهیه شکلات فریز
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
آماده سازی : ۶۰ دقیقه مواد لازم برای ۵ نفر :
تخم مرغ
۱ عدد
پودر قند
۵۰ گرم
بیسکویت ساده خرد شده
به میزان لازم
کره
۶۰ گرم
نسکافه
۱ قاشق غذا خوری
شکلات خرد شده
۵۰ گرم
شیر خشک
۱ پیمانه
گردو ریز شده
۵۰ گرم
طرز تهیه : کره را درقابلمه ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم.نصف کره که ذوب شد نسکافه و شکلات را ریخته و هم میزنیم .بعد پودر قند را میریزیم و هم میزنیم تا پودر قند به خورد مواد برود. سپس تخم مرغ را ریخته و سریع و مرتب هم میزنیم . بعد شیر خشک را میریزیم و خوب هم میزنیم.در آخر گردو را ریخته و از روی حرارت برمیداریم . بیسکوییت پودر شده را کم کم ریخته و هم میزنیم در حدی که یک خمیر بدست بیاید و از مداد از قابلمه جدا شود.مواد را روی یک تکه فویل گذاشته و به کمک فویل مواد را لوله میکنیم ، فویل را کاملا دور مواد میپیچیم و دو سر آن را محکم کرده تا هوا نکشد و بعد در یخچال به مدت ۲ تا ۳ ساعت میگذاریم.بعد از این مدت بیرون آورده و به شکل حلقه حلقه برش میدهیم و با پودر پسته تزیین میکنیم.
منبع : beryooni.com
پخت انواع کیک و شیرینی شیرینی بژیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی مخصوص عید فطر در عراق