طرز تهیه شکلات های قلبی مخصوص عید
طرز تهیه شکلات های قلبی مخصوص عید
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
درست کردن شکلات های قلبی ویژه عید
این شکلات های قلبی خوشمزه را به راحتی می توانید تهیه کنید و برای عید از میهمان ها پذیرایی کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای شکلات های قلبی :
شکلات سفید
۲۰۰ گرم
بیسکویت پودرشده
۳۰۰ گرم
پسته برشته شده و پودر شده
۱۰۰ گرم
عسل
یک قاشق سوپخوری
گلاب
۲ قاشق چایخوری
مربای زردآلو
۳ قاشق سوپخوری
خامه صبحانه
۳ قاشق سوپخوری
شکلات سیاه آب شده
۱۰۰ گرم
شکلات سیاه آب شده اضافه
۱۵۰ گرم
خرده بیسکوئیت
۱۰۰ گرم
طرز تهیه شکلات های قلبی :
شکلات سفید ذوب شده، بیسکویت پودر شده، پسته، عسل، گلاب، مربای زردآلو، خامه صبحانه و شکلات سیاه آب شده را مخلوط کنید تا یکدست شده به صورت خمیر نرمی درآید.
سپس داخل یک عدد قالب ۲۰×۲۰ سانتیمتری را که چرب کرده و با کاغذ پوشش داده اید ریخته و صاف کنید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس از یخچال خارج کرده و از قالب جدا کنید و برش بزنید.
در صورت تمایل می توانید از کاتر مورد نظر استفاده کرده و برش را انجام دهید.
مجددا در یخچال قرار دهید، شکلات سیاه آب شده اضافه را با خرده بیسکویت مخلوط کرده شیرینی برش خورده را از یخچال خارج کنید و داخل شکلات غوطه ور کنید و روی توری قرار دهید تا شکلات اضافه از آن جدا شود.
می توانید این شیرینی را به مدت ۳ روز در یخچال نگهداری کنید.
منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir