طرز تهیه شکلات کاراملی مخصوص نوروز
طرز تهیه شکلات کاراملی مخصوص نوروز
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
این شکلات ۴ -۳ روز در یخچال و ظرف دربسته قابل نگهداری است .مواد لازم :کیک ( می تونید خودتون درست کنید یا از کیکهای آماده ای که در سوپرها هستند استفاده کنید )شکلات تخته ای ترجیحا قهوه ای ( شیری )دلی کارامل طرز تهیه :ابتدا کیک رو ورقه ای برش می دیم ( تقریبا ۴ میلیمتر ) بعد بوسیله قالبی که با دهانه قالب شکلاتمون یکی باشه ، برش می دیم ( من از در بطری استفاده کردم ) .
شکلات رو به روش بن ماری آب کرده و داخل قالب مورد نظر می ریزیم .بعد قالب رو روی یه کاغذ روغنی بر می گردونیم تا شکلاهای اضافی بریزه و فقط یه لایه ای از شکلات ، جداره قالب رو بپوشونه .قالب رو بمدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال قرار بدین .نکته : این شکلاتهای رو از کاغذ روغنی جمع کرده و مجددا می تونید مصرف کنید .این دلی کارمله .
دلی کارامل رو داخل قیف ریخته و بعد در داخل قالب شکلات می ریزیم .
دلی رو تا اندازه ای بریزید که تقریبا ۴-۳ میلیمتر پایینر از سطح قالب باشه چون قراره روش کیک بذاریم .
در آخر برشهای کیکمون رو روش می ذاریم و قالب رو بمدت ۲۰ دقیقه به فریزر هدایت می کنیم .
بعد از اینکه قالب رو از فریزر در آوردید ، شکلاتها رو ازش جدا کنید و نذارید وقفه بیفته .می تونید کمی از دلی کارامل رو داخل حفره شکلات بریزید البته در اینصورت ماندگاری شکلات یک روز خواهد شد .این شکلات ۴ -۳ روز در یخچال و ظرف دربسته قابل نگهداری است .
منبع : baharsite.com
پخت انواع کیک و شیرینیشکلات گردویی اتریشی شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی زنجبیلی بدون فرشیرینی مخصوص عید فطر در عراقشیرینی نخودچی – شیرینی عید