

طرز تهیه شیرینی آردی برای نوروز
طرز تهیه شیرینی آردی برای نوروز
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
یکی دیگر از شیرینی های سنتی که به شیرینی آردی معروف است و معمولاً برای نوروز تهیه می شود را در ادامه مطلب مشاهده خواهید کرد.برای نوروز و سال جدید این شیرینی خوش طعم را درست و از خوردن آن لذت ببرید.مواد لازم :
کره
۱۰۰ گرم
روغن جامد
۱۰۰ گرم
پودر شکر
۷۵ گرم
آرد ذرت
۶۵ گرم
آرد سفید قنادی
۲۰۰ گرم
بیکینگ پودر
۱/۸ قاشق چایخوری
وانیل
۱/۸ قاشق چایخوری
پودر هل
۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه :آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.در ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.پودر قند را اضافه کنید و ۴ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.خمیر را جمع کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.سپس از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید.
و با فاصله ۲ سانت از هم در سینی فر بچینید.به مدت ۲۰ دقیقه در فری که از قبل با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده، بگذارید.منبع : mamisite.com
پخت انواع کیک و شیرینیشکلات گردویی اتریشی شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی زنجبیلی بدون فرشیرینی مخصوص عید فطر در عراقشیرینی نخودچی – شیرینی عید