طرز تهیه شیرینی بادامی هندوانه ای
طرز تهیه شیرینی بادامی هندوانه ای
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه شیرینی بادامی هندوانه ای
مواد لازم برای شیرینی بادامی هندوانه ای:
بادام
۵۰ گرم
پودر قند
۵۰ گرم
عسل
یک قاشق چایخوری
گلاب
چند قطره
رنگ خوراکی سبز تیره و روشن
به مقدار لازم
طرز تهیه شیرینی بادامی هندوانه ای :
بادام را داخل آب جوش بریزید درب ظرف را بگذارید بعد از ۱۵ دقیقه پوست بادام ها را بگیرید.
سپس آسیاب کنید تا نرم و خمیری شود. سپس پودر قند را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. به مواد یک قاشق عسل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
اگر خمیر بادام خوب چسبندگی نداشت به صورت قطره ای گلاب اضافه کنید تا خمیر منسجم و یکدست شود.
مقداری رنگ خوراکی سبز به خمیر بادام اضافه و مخلوط کنید به اندازه گردو از خمیر بردارید و گرد کنید و با قلمو چند خط زیگزاک به رنگ سبز تیره دور آن بکشید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
پخت انواع کیک و شیرینی شیرینی بژیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی مخصوص عید فطر در عراق