طرز تهیه شیرینی برنجی برای پذیرایی عید
طرز تهیه شیرینی برنجی برای پذیرایی عید
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
با این مقدار خمیر تقریبا ۱۰۰ عدد نان برنجی می شه درست کرد .مواد لازم :
آرد برنج
۴۰۰ گرم
آرد ذرت
۱۰۰ گرم
روغن جامد
۲۵۰ گرم
تخم مرغ
۲ عدد
پودر قند
۲۵۰ گرم
پودر هل
۱ ق م
مهر کوچک ، تخم خرفه جهت تزیینطرز تهیه :ابتدا روغن جامد و پودر قند رو با همزن بزنید تا مثل تصویر پایین کاملا رنگ آن روشن بشه .
سپس تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کرده و هر کدام رو بمدت یک دقیقه هم بزنید .
در نهایت مخلوط آرد برنج و آرد ذرت و پودر هل رو اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد .
خمیر باید کاملا لطیف باشه . نه خشک و نه چسبناک .نکته :درصورتیکه خمیر چسبناک بود به مقدار خیلی کم مجددا آرد برنج اضافه کنید . توجه داشته باشید که در این موارد نمی شه مقدار تعیین کرد چون جذب روغن آردها با هم فرق داره .
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک یزدی
نکته :درصورتیکه خمیر خشک بود بمقدار خیلی کم گلاب یا عرق هل اضافه کنید تا خمیر لطیف بشه .سپس خمیر رو داخل کیسه قرار داده و بمدت ۲۴ ساعت در یخچال استراحت بدین .
از خمیر گلوله هایی برداشته و در سینی با فاصله بچینید .
سپس مهر رو داخل آرد برنج زده و روی خمیر رو مهر بزنید ( همانند تصاویر پایین ).
می تونید از وسیله های استوانه ای شکل هم استفاده کرده و روی خمیرها رو نقش بندازید .و درنهایت روی نانها کمی تخم خرفه بپاشید .
سینی رو داخل فری که از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده بمدت ۲۰ دقیقه قرار بدین .
با این مقدار خمیر تقریبا ۱۰۰ عدد نان برنجی می شه درست کرد .منبع : baharsite.com
پخت انواع کیک و شیرینی شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی زنجبیلی بدون فرشیرینی رولت گل سرخشیرینی عید(شیرینی کشمشی،قطاب)شیرینی نخودچی – شیرینی عید