طرز تهیه شیرینی تر کاکائویی بدون تخممرغ
طرز تهیه شیرینی تر کاکائویی بدون تخممرغ
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
این شیرینی تر و کمچرب، بدون تخممرغ تهیه میشود.
زمان تهیه: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۵۰ دقیقه
مواد لازم برای ۹ نفر:
آرد
یک پیمانه
شکر
سه چهارم پیمانه
پودر کاکائو
نصف پیمانه
بیکینگ پودر
یک و نیم قاشق چایخوری
سس سیب شیرین نشده
یک سوم پیمانه
روغن کانولا
یک چهارم پیمانه
شیر سویا
دوسوم پیمانه مخلوط با یک قاشق چایخوری سرکه
طرز تهیه:
• فر را از قبل روی درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید.
• درون یک قالب ۲۱*۲۱ سانتیمتر را چرب کرده و آرد بپاشید.
• مواد را به ترتیب ذکر شده، کاملا با هم مخلوط کرده تا نرم و یک دست شوند.
• مخلوط را درون قالب ریخته و آن را در فر به مدت ۵۰ دقیقه حرارت داده تا خوب بپزد.
• قبل از برش صبر کنید تا شیرینی کاملا سرد شود.
• پس از سرد شدن شیرینی و برش آن، در صورت تمایل میتوانید قطعات برش خورده را با روبان تزیین کنید.
* طرز تهیه سس سیب:
تعدادی سیب ترش بردارید. پوست و تخم آنها را بگیرید.
سپس آنها را قاچ زده و بشویید.
سیبها را داخل ظرفی قرار داده و ظرف را روی حرارت بگذارید. سیبها را پشت و رو نکنید تا اینکه کاملاً بپزند.
حالا سیبها آماده است. با پشت قاشق، سیبهای پخته را له کنید، سپس بگذارید کاملاً سرد شوند.
منبع:pcparsi
پخت انواع کیک و شیرینی شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدرشته خوشکار، شیرینی گیلانی مخصوص افطارطرز تهیه حلوای مجلسیطرز تهیه شیرینی خامه ایطرز تهیه شیرینی تر فوری