طرز تهیه شیرینی توت
طرز تهیه شیرینی توت
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مواد لازم :
بادام
۲ لیوان
پودر قند
۲ لیوان
گلاب
۸ الی ۱۰ قاشق
شکر
به میزان لازم
خلال پسته
به میزان لازم
تخم خرفه
به میزان لازم
طرز تهیه:بادام را در آب به مدت دو ساعت خیس کنید و بعد پوست بادام ها را بگیریدو مولینکس کنید .سپس با پودر قند و گلاب مخلوط کنید و مایه را با دست مالش دهید و از آن گلوله هایی به اندازه فندق بر دارید و مانند تصویر شکل دهید و در شکر و تخم خرفه بغلتانید و یک خلال پسته در سر آن فرو کنید.
منبع : ashpazierangin.net
پخت انواع کیک و شیرینیشکلات گردویی اتریشی شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی زنجبیلی بدون فرشیرینی مخصوص عید فطر در عراقشیرینی نخودچی – شیرینی عید