

طرز تهیه شیرینی قیطونی
طرز تهیه شیرینی قیطونی
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه شیرینی قیطونی
مواد لازم برای شیرینی قیطونی :
پودرقند
۱۸۰ گرم
آرد سفید
۱۸۰ گرم
آرد نخودچی
۱۸۰ گرم
روغن جامد
۱۸۰ گرم
پودر زنجبیل
۱ قاشق مرباخوری
پودرهل
۱ قاشق مرباخوری
گلاب
۱/۲ پیمانه
پودر پسته یا گردو یا * پودر نارگیل رنگی
به میزان لازم
* پودر نارگیل رنگی را من با زعفران غلیظ نارنجی کردم
طرز تهیه شیرینی قیطونی:
کره نرم و پودر قند را با همزن برقی بزنید حداقل ۵دقیقه تا صاف و یکدست شود. سپس آردها و هل و زنجبیل را اضافه کرده و با دست خوب ورز دهید یا ۱ بار از چرخ گوشت رد کنید. خمیر را یک شب داخل نایلون قرار داده و استراحت دهید. سپس از خمیر توپک های کوچک (من ۱۵ گرمی جدا کردم) برداشته و داخل گلاب انداخته (می توانید ازعرق بهار نارنج ویا بید مشک استفاده کنید) و در مغز های مختلف بغلطانید. در فر از پیش گرم شده در فر گرم با دمای ۱۶۰درجه به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
پخت انواع کیک و شیرینی شیرینی بژیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی مخصوص عید فطر در عراق