طرز تهیه شیرینی هندوانه
طرز تهیه شیرینی هندوانه
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه شیرینی هندوانه
مدت زمان آماده سازی : ۷۵ دقیقهمدت زمان پخت : ۱۰ دقیقهکل زمان پخت : ۸۵ دقیقه
مواد لازم برای شیرینی هندوانه :
کره
۱۵۰ گرم
پودر قند
۱۰۰ گرم
تخم مرغ
۱ عدد
آرد
۳۰۰ گرم
بکینگ پودر
۱ قاشق چایخوری
وانیل
کمی
طرز تهیه شیرینی هندوانه :ابتدا کره را با پودر قند کمی هم می زنیم. بعد تخم مرغ و کمی وانیل به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. حالا آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و کم کم به مایه مان اضافه می کنیم و با دست کمی ورز می دهیم و خمیر را به سه قسمت تقسیم می کنیم و یک قسمت را رنگ سبز و یک قسمت را قرمز و یک قسمت را هم رنگ نمی کنیم.
این خمیر یک ساعت احتیاج به استراحت در یخچال دارد بعد از بیرون آوردن از یخچال با وردنه به قطر نیم سانت باز می کنیم و قالب می زنیم و کف سینی فر که کاغذ روغنی پهن می کنیم و شیرینی ها را در آن می چینیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه و به مدت ۱۰ دقیقه می پزیم.منبع : ashpaz-bashi.ir
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی