

طرز تهیه شیرینی کاکا
طرز تهیه شیرینی کاکا
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
کاکا نوعی کلوچه می باشد که مخصوص استان گیلان است.
مواد لازم :
آرد گندم
۱۵۰ گرم (یک پیمانه)
کدو حلوایی پخته و له شده
یک پیمانه
تخممرغ
یک عدد
شکر
نصف پیمانه
بیکینگ پودر
یک قاشق چایخوری
گلاب یا شیر
نصف پیمانه
گردو خرد شده
در صورت تمایل نصف پیمانه
دارچین، هل و روغن
به میزان لازم
طرز تهیه :
تمام مواد را باهم مخلوط کرده و میگذاریم نیم ساعت بماند، سپس به شکل دلخواه (یا دایرههای کوچک) درآورده، در روغن سرخ میکنیم. در هنگام مصرف، میتوانید کمی پودرقند و دارچین روی آن بپاشید و با خلال پسته تزئین کنید.
منبع : groohashpazi
پخت انواع کیک و شیرینیطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطرشیرینی زنجبیلی بدون فر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشیشیرینی مخصوص عید فطر در عراق