طرز تهیه شیرینی کره ای با ژله
طرز تهیه شیرینی کره ای با ژله
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مواد لازم :
نمک
۱/۸ قاشق چایخوری
آرد
۲ پیمانه
پودر قند
۱/۲ پیمانه
کره
۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر
۱/۲ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ
۳ عدد
وانیل شکری
۱/۴ قاشق چایخوری
ژله توت فرنگی یا مارمالاد توت فرنگی
به مقدار لازم
پودر قند
۱/۲ پیمانه
طرز تهیه :
آرد ، پودر قند و بیکینگ پودر و نمک را الک کرده با کره مخلوط کرده و ورز دهید تا اینکه به صورت خرده نان در آید . وانیل شکری و زرده تخم مرغ هارا اضافه کرده تا به صورت خمیر درآید . خمیر را ورز داده تا آنکه نرم شود ، خمیر را در کیسه نایلونی قرار داده وبه مدت ۱ ساعت داخل یخچال گذاشته تا سرد شود . فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود .
خمیر را نازک پهن کرده و به شکل ستاره یا به شکل گل قالب بزنید ، تعداد قالبها باید زوج باشد و با یک قالب کوچکتر وسط نیمی از خمیرهای قالب زده را مجدداً قالب بزنید تا تو خالی شوند . شیرینی ها را داخل سینی مخصوص شیرینی پزی قرار دهید وبه مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر گذاشته تا اینکه رنگش طلایی روشن شود . هنگامی که سرد شد ،ژله یا مارمالاد را روی نیمی از شیرینی ها مالیده و روی آن شیرینی هایی را که وسطشان رادرآورده اید قرار دهید و در آخر روی تمام شیرینی ها پودر قند بپاشید . سینی را ازفر بیرون آورده بعد از۲ دقیقه شیرینیها را روی پنجره فلزی قرار داده تا سرد شوند
پخت انواع کیک و شیرینی شیرینی ساق عروسطرز تهیه شیرینی والوانشیرینی مرباییطرزتهیه شیرینی قلب بادامی