طرز تهیه قرابیه؛ شیرینی مجلسی و گران قیمت تبریزی
طرز تهیه قرابیه؛ شیرینی مجلسی و گران قیمت تبریزی
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
قرابیه، نوعی شیرینی سنتی تبریز است
قرابیه، به ترکی آذربایجانی قورابیه؛ نوعی شیرینی سنتی تبریز است. این شیرینی در شهرهای مختلف آذربایجان از جمله تبریز و شهرستان قزوین و شهرستان زنجان، در جمهوری آذربایجان و ترکیه پخته می شود. قرابیه در تبریز به عنوان شیرینی مجلسی و گران قیمت محسوب می شود. در زنجان به آن قرابی می گویند.مواد لازم برای قرابیه :
بادام پوست گرفته ی خام
۱۵۰ گرم
شکر
۲۰۰ گرم
سفیده ی تخم مرغ
۳ عدد
وانیل
یک چهارم قاشق چایخوری
مخلوط پسته، بادام و شکر
به میزان لازم
طرز تهیه قرابیه :بادام را به صورت پودر درآورید و همراه با شکر، سفیدههای تخم مرغ و وانیل، دوبار با دندهی ریز چرخ گوشت چرخ کنید.اگر خمیر سفت شد، کمی سفیدهی تخم مرغ به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر، سفید شود.سپس آن را داخل قیف پارچه ای با ماسورهی ساده بریزید.آن گاه داخل سینی کاغذ روغنی بگذارید، هر بار قدری از خمیر را با فاصله روی آن بریزید و رویشان پسته، بادام و شکر بپاشید.بعد در فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجهی سانتیگراد، در طبقهی وسط، به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه قرار دهید تا قرابیه بپزد و طلائی رنگ شود.پس از سرد شدن، شیرینی را از کاغذ روغنی جدا سازید و در ظرف دردار نگهداری کنید.این شیرینی، در مجاورت هوا زود خشک می شود.
منبع : shorshirin.blogfa.com
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی